تمامی مطالب این وبلاگ بر اساس برداشت و نگاه شخصی بنده به حکومت و جامعه میباشد. پس دلیلی ندارد اشتباهات احتمالی در تحلیل یا ارائه ی موضوع به پای ولایت گذاشته شود. و به همین دلیل به تمامی انتقادات و نظراتی که حاوی مطالب توهین آمیز نباشند در صورت امکان پاسخ خواهم داد. آیت الله خامنه ای سید علی خامنه ای ولایت فقیه عکس فیلم ... ... خاتمی اصولگرا اصلاح طلب اصولگرایان اصلاحات اصلاح طلبان کروبی ریزنوشت سیاسی احمدی نژاد محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ولایت مطلقه فقیه ولایت شیعه قمه زنی عکس داستان ... قرآن با ولایت شعر دولت ایران اسلام مذهبی مداحی دانلود کلیپ موبایل روحانی هاشمی"> تمامی مطالب این وبلاگ بر اساس برداشت و نگاه شخصی بنده به حکومت و جامعه میباشد. پس دلیلی ندارد اشتباهات احتمالی در تحلیل یا ارائه ی موضوع به پای ولایت گذاشته شود. و به همین دلیل به تمامی انتقادات و نظراتی که حاوی مطالب توهین آمیز نباشند در صورت امکان پاسخ خواهم داد. " /> تمامی مطالب این وبلاگ بر اساس برداشت و نگاه شخصی بنده به حکومت و جامعه میباشد. پس دلیلی ندارد اشتباهات احتمالی در تحلیل یا ارائه ی موضوع به پای ولایت گذاشته شود. و به همین دلیل به تمامی انتقادات و نظراتی که حاوی مطالب توهین آمیز نباشند در صورت امکان پاسخ خواهم داد. ">
این طور که بنده به نتیجه رسیده ام این است که حادثه ی تسخیر لانه ی جاسوسی حادثه ای عادی و معمول نبوده است. همان طور که می دانیم سفارت خانه ی یک کشور به عنوان خاک آن کشور محسوب می شود و تعدی به سفارت خانه، تعدی به آن کشور محسوب می شود. به همین دلیل یکی از وظایف تمام کشورها، حفاظت از سفارت خانه هایی هست که در آن واقع شده اند. در این حالت، چه می شود که سفارت آمریکا در ایران مورد حمله قرار می گیرد؟ پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 ، امید آمریکا و انگلیس و دول استکباری بر این بود که این یک شور زودگذر است و با اندک فشاری از پا می افتد. اگر این انقلاب به بن بست بخورد اولا هیجان انقلابی مردم سرد شده و دوباره عامل بیگانه در این کشور حکومت می کند؛ ثانیا عدم توانمندی سیستم دینی در حکومت کردن، به رخ جهانیان کشیده خواهد شد؛ ثالثا کشورهای تاثیر گرفته ی منطقه نیز از فکر چنین شیطنت های احتمالی پشیمان خواهند شد. نکته ای که مد نظر است این جاست که عده ای از افراد در داخل کشور با هماهنگی سرویس های جاسوسی خارجی، حمله به سفارت آمریکا را طرح ریزی کردند. گروه های انقلابی هم که از دخالت های بی امان دولت آمریکا به ستوه آمده بودند نیز با صداقت با آن ها همراه شدند. و این چنین بود که سفارت خانه آمریکا تسخیر شد.. بنا بر بسیاری از شواهد حضرت امام خمینی(ره) اصلا از این کار مطلع نبوده اند و راضی به چنین کاری نیز نبودند. اما پس از انجام این کار، بر بحران به وجود آمده سوار شدند و به بهترین وجه ممکن آن را مدیریت کردند. بحرانی که می رفت حمله ی نظامی قریب الوقوع و کشتار فجیعی را در پی داشته باشد، با هوشمندی حضرت امام منجر به نشان دادن چهره ی ضعیف آمریکا به جهانیان شد. قدرت استکبار در چشم جهانیان شکست و در این بازی نیز شکست فجیعی را متحمل شدند. این سرشکستگی تا جایی بود که دوباره تصمیم بر حمله ی مستقیم به ایران گرفته شد و به مدد دست غیب الهی، هژمونی استکبار در بیابان های طبس مدفون گردید. همان طور که اشاره شد برخی از عوامل طرح ریزی حمله به سفارت آمریکا، از عوامل سرویس های جاسوسی استکبار بوده اند. این روزها آن ها را در رسانه های مختلف در حال فخرفروشی و منت نهادن بر سر مردم می بینبم. کمی هوشیار باشیم..
نویسنده: مهدی حامدی |
دوشنبه 92 آبان 13 ساعت 11:12 صبح
|
|
نظرات دیگران نظر
|
مد شده است هرکس که یک سفر خارجه رفته است، یا یک رفیق خارجی [در حد بوسنی و بلغارستان] داشته است؛ منتقد اوضاع فرهنگی کشور می شود! نهایت درکش از فرهنگ هم، تر و تمیز بودن خیابان ها و وضعیت عبور و مرور ماشین هاست! گاهی با خودم فکر می کنم حضرت امام و آقا هم دغدغه ی فرهنگی دارند، این ها هم دغدغه مندند! البته داشتن دغدغه در مورد مصادیق فرهنگی ارزشمند است اما اگه این دغدغه از ذهن های پاک و بدون غبار در بیاید، نه اینکه دغدغه های فرهنگی مان هم وارداتی باشد! ارزش و ضد ارزش چیزی نیست که تحمیلی باشد؛ بلکه فطری است. کسی که فطرتش را از گزند غبارها پاک نگه داشته باشد، ارزش های فطری را به خوبی درک می کند. و اسیر تبلیغات نخواهد شد؛ به طوری که فرهنگ های غنی اسلامی و ایرانی را به نوع رانندگی ایرانی ها زیر سوال ببرد! و یا تمام مصادیق بی فرهنگی دیگر کشورها را به رانندگی خوب و یا سرعت اینترنتشان نادیده بگیرد! برایتان اثبات خواهم کرد که حتی فرهنگ رانندگی هم در غرب، ضد فرهنگ است! کاری که از روی اجبار و جریمه های هنگفت باشد، چه نوع فرهنگی است؟ آیا اگر ما هم بدانیم در ایران پس از ارتکاب خلاف رانندگی باید از خیر ماشینمان بگذریم دیگر مرتکب خلاف می شویم؟! بی فرهنگی آن جاست که در قرن 21 هستند کسانی در غرب، که هنوز به این نرسیده اند که بعد از اجابت مزاج، می شود از آب هم برای شستشوی خود استفاده کرد! استفاده از دستمال و کاغذ و پس از آن استفاده ی زیاد از ادکلون! در مورد تاریخچه ی ساخت ادکلون یه تحقیقی بفرمایید! بی فرهنگی آن جاست که جنین هفت-هشت ماهه را سقط می کنند؛ دکترش اعلام می دارد که من صدای ناله کردن جنین ها را هنگام سقط می شنوم! با هماهنگی دولت ها و رسانه های غربی اخبار فجایع ناشی از سقط جنین، روش های بسیار هولناک آن، کوره های مخصوص سوزاندن اجساد این کودکان و قطع عضو بدن آن ها توسط دستگاه های مخصوص، همواره در سکوت دفن می شود. جالب تر این جاست که این کار را جزو حقوق زنان بر بدن خود می شمارند!
روزی نیست که آمار قتل و کشتار و فجایع انسانی را در جهان نشنویم. اگر تا جند سال پیش با کشتن پنج یا شش نفر در یک بمب گذاری ناراحت می شدیم؛ الان گوشمان به شنیدن خبر صدها کشته در یک حادثه عادت کرده است..
با خونسردی اعلام می کنند به ازای هر 14 نفر در انگلستان یک دوربین مداربسته نصب کرده ایم! جایی خوانده بودم سالی یک بار و آن هم به مدت یک دقیقه یا یک ساعت، برق را در انگلستان قطع می کنند، آمار جرم و سرقت در همان یک دقیقه سر به فلک می گذارد. افتضاح شنود تلفنی شهروندان در آمریکا هم از یادمان نرفته است.. تا به حال فکرش را هم نکردیم که همین ها ما را به عدم رعایت حقوق شهروندی متهم می کنند!
آیا حق وتو نشانه ی حقوق متقابل و عدالت است؟
قانون کثیف ازدواج همجنسبازان را به تصویب می رسانند. ننگ به این دموکراسی.. رئیس جمهور آمریکا رسما از تریبون دولت، علیه مخالفان همجنس بازی ابراز تاسف می کند.
بیان این مسایل به معنای پاک بودن و ایده آل بودن جامعه ی ما نیست. اما خودزنی و سرکوفت دائمی که توسط رسانه ها و افکار عمومی فاسد بر ما تحمیل می شود، قابل تحمل نیست. ان الله بکل شی علیم..
نویسنده: مهدی حامدی |
جمعه 92 مرداد 25 ساعت 1:30 عصر
|
|
نظرات دیگران نظر
|
ترسی از آن ندارم که اعلام کنم گفتمان انقلاب در مصاف با گفتمان سازش شکست خورد. حماسه ی سیاسی به معنای حضور حداکثری و انتخاب اصلح است. نه حضور حداکثری بر علیه آرمان های امام و انقلاب. به شخصه، شخص احمدی نژاد را عامل اصلی شکست این گفتمان می دانم. آقای احمدی نژاد با شعارهایی نظیر عدالت، رفع تبعیض و فساد، عزت ایرانی و شعارهایی نظیر آن توانست رای مردم مایوس از افساد طلبان را به دست آورد. انصافا در چند سال ابتدایی به خوبی نشان داد که با روحیه ی بالا و خستگی ناپذیری در این راه قدم نهاده است. حوادث سال 88 گواه صادقی بر این مدعای بنده است؛ به نحوی که چپ و راست و کارگزار به علاوه ی تمامی حلقه داران شاخص و غیر شاخص ضد اسلام و نظام اسلامی علیه خدمتگذار بسیج شدند. حزب الله نشان داد انحراف از آرمان ها را بر نمی تابد. حزب الله مانند احزاب دنیایی دیگر نبود که منافع حزب و دولت خود را بر حق ترجیح دهد. حزب الله مظلومانه طعنه ی طاعنان را شنید و تحمل کرد، اما کوتاه نیامد. رئیس جمهور دهم، دیگر فقط رئیس جمهور دهم شد نه نماینده ی حزب الله. سوال های بی شماری در ذهنم رژه می روند..
پینوشتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نویسنده: مهدی حامدی |
یکشنبه 92 خرداد 26 ساعت 1:32 عصر
|
|
نظرات دیگران نظر
|
از سوالاتی که در کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری هنوز برام حل نشده است، کهولت سن اکثر کاندیداها ست. با این که شعار جوان گرایی از شعارهای مطرح هر کاندیداست، اما چرا از خود شروع نمی کنند؟
نویسنده: مهدی حامدی |
سه شنبه 92 خرداد 7 ساعت 11:0 صبح
|
|
نظرات دیگران نظر
|
بعضی از دردها را نمی توان گفت.. بعضی از دردها را نیز جز به اهل درد نمی توان گفت.. گفتارهای آوینی نیز سراسر از سر درد صادر شده اند. به نظر می آید یافتن مخاطب برای سخنانش، نیز از بزرگترین دردهایش بوده است..
چرا ما از اثبات مغایرت بین حکومت اسلامی و دموکراسی میهراسیم؟ سید مرتضی آوینی
نویسنده: مهدی حامدی |
چهارشنبه 92 اردیبهشت 18 ساعت 9:46 صبح
|
|
نظرات دیگران نظر
|
عیدتون مبارک_
نویسنده: مهدی حامدی |
چهارشنبه 91 اسفند 30 ساعت 12:4 عصر
|
|
نظرات دیگران نظر
|
بچه جنوب شهر که باشی، اگر رفتی زورگیری، پنجاه روزه سرت بالای چوبه دار است..
پینوشت:
نویسنده: مهدی حامدی |
یکشنبه 91 بهمن 1 ساعت 10:25 صبح
|
|
نظرات دیگران نظر
|